Els qui som

Secciones
Ca Xiu-Xiu és el nom del meu afix, conegut internacionalment des de fa més de 20 anys amb el Pomerania.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
El meu nom és María José, responsable de Ca Xiu-Xiu. Porto al món caní més de 20 anys. El meu primer gos va ser un Pomerania i la meva passió per aquesta raça i que encara segueix,em va portar a participar amb les meves Pomeranias en Exposicions Nacionals i Internacionals de Bellesa Canina.

He aconseguit guanyar més de 30 títols de Campionats amb els meus gossos com: Campions d'Espanya, Portugal, Gibraltar, Europeu, internacional...

La meva formació continuada com a estilista Canina en totes les races, l'he realitzat a nivell  nacional i Internacional amb excel·lents mestres i perruquers canins de renom mundial.

En la meva constant inquietud per conèixer com més millor, tot el que té a veure amb la salut dels animals, en els anys 2005 i 2006, vaig realitzar dos anys de formació en Acupuntura per a Animals.

Des de l'any 2012 volent ampliar molt més els coneixements sobre els problemes que poden presentar en la pell i pèl els gossos, he realitzat a Itàlia constants  cursos de formació en dermoscosmética canina. L'any 2017 vaig realitzar tres master amb titulació en dermoscomética canina.

Des que es va inaugurar la perruqueria, Spa i boutique canina Ca Xiu-Xiu al Prat de Llobregat (Barcelona),la nostra prioritat és oferir un assessorament personalitzat, on tant la meva experiència i coneixements, com els de el meu equip, ens permet aconsellar i assessorar al propietari en tot allò que més beneficis pot aportar al seu gos.

Aquesta mateixa filosofia i per la qual se'ns coneix, s'aplica a la tenda Online de Ca Xiu-Xiu, des de la qual també aconsellem i assessorem.

Visita la nostra tenda o pomenarias

Maria Jose.
Estilista i master en dermocosmética canina.
Sobre nosaltres
 
Compra segura
 
Ports gratuïts
Per a Espanya península per a comandes superiors a 50€ i a Europa a partir de 150€.
 
Facebook
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...