Contacte

CA XIU XIU BOUTIQUE CANINA


C/ Joan Maragall nº 52, 08820 El Prat de Llobregat, Barcelona (Spain)


Telèfon i Whatsapp: (+34) 696 96 13 65
canxiuxiu@hotmail.es


Horari tenda física
Dilluns a Divendres: de 10:00 a 14:00 h i 17:00 a 21:00 h.
Dissabtes: de 10:00 a 14:00 h.

Concertar cita prèvia per a Perruqueria i Spa.


Acceptem comandes per e-mail. Servei de lliurament 48 hores.
Formulari de contacte
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto rebre publicitat (opcional)
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Maria Jose Guerrero Quintanilla amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: c/ Joan Maragall nº 52, 08820 – El Prat de Llobregat- Barcelona- Espanya.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: canxiuxiu@hotmail.es.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...