Ca Xiu-Xiu Perruqueria i Boutique Canina

Presentación
En 2011, es va inaugurar la nostra perruqueria i boutique canina.

Agraïm a tots els nostres clients que, dia després de dia, ens confien l'arranjament dels seus gossos, el més volgut para ells


 
En 2011, es va inaugurar la nostra perruqueria i boutique canina amb l'objectiu d'aportar la nostra experiència, per proporcionar-li als gossos i als seus propietaris la millor cura i assessorament en tots els àmbits: perruqueria, alimentació, descans, en complements i múltiples accessoris.

La nostra prioritat és la salut cutània i del pèl dels gossos, per això i de forma pionera a Espanya, des que es van obrir les portes de la nostra perruqueria canina, hem aplicat tractaments d'Ozonoterapia amb banyera i màquina de Spa d'Ozó

Agraïm a tots els nostres clients que, dia després de dia, ens confien l'arranjament dels seus gossos, el més volgut para ells i que valoren la qualitat de tots els articles de la nostra boutique.

 
Sobre nosaltres
 
Formulari de contacte
Nom
Correu electrònic
Telèfon
Comentaris
Accepto rebre publicitat (opcional)
Accepto les condicions i terminos legals
Enviar
De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les seves dades seran incorporades a un fitxer sota la responsabilitat de Maria Jose Guerrero Quintanilla amb la finalitat d'atendre les seves consultes.

Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: c/ Joan Maragall nº 52, 08820 – El Prat de Llobregat- Barcelona- Espanya.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que comptem amb el seu consentiment per al tractament dels mateixos.

Així mateix i d'acord amb l'establert en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

Li informem que podrà revocar a qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic: canxiuxiu@hotmail.es.
L'enviament d'aquestes dades implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
 
Compra segura
 
Facebook
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...