Consells raspallat prohibit en el Spitz Alemany

Vídeos de peluquería canina
Maria José Guerrero
Perruquera canina, especialista en la Raça Spitz Alemany (Pomerania, kleinspitz, Mittlespitz, Wolfspitz)

 
Comparteixo una foto amb els accessoris "PROHIBITS UTILITZAR" en el desembolico i pentinat de qualsevol varietat de la raça SPITZ ALEMANY, des del Pomerania fins al Wolfspitz 
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Maria José Guerrero
Perruquera canina, especialista en la Raça Spitz Alemany (Pomerania, kleinspitz, Mittlespitz, Wolfspitz)

 
Comparteixo una foto amb els accessoris "PROHIBITS UTILITZAR" en el desembolico i pentinat de qualsevol varietat de la raça SPITZ ALEMANY, des del Pomerania fins al Wolfspitz i explicaré el per què:
 
RASPALL I CARDA AMB BOLES: Arrenca i trenca el pèl sa en quedar enganxat en les boles. És dolorós per al gos.
 
PINTA LAGRIMALES: La finalitat és pentinar únicament la zona dels ulls on el pèl és molt curt. A qualsevol altra zona arrencarà més pèl del necessari causant dany al gos atès que les seves pues són molt estretes per a un pentinat en el mantell de la raça.
 
CORTANUDOS: Tallarà el nus però en tractar-se de fulles trencarà el pèl i el nou que creixi serà més feble, la qual cosa farà que la formació de nusos a la zona
 
RASCLET: Arrossega el subpelo mort, però també el pèl sa. Actua en profunditat afectant des de l'arrel també a tomb de cobertura, un pèl que mai s'ha d'arrencar.
 
KING COAT: Són fulles tallants. Els hi ha de diferents grandàries i amb diferents separacions de les fulles, de molt tupidas a més separades. És destructiva en el mantell del Spitz Alemany. No desembolica eliminant únicament el subpelo lanoso, la qual cosa fa és TALLAR totes les capes de pèl des de l'arrel. Alguns ho considera útil per deslanar, quan LA RAÇA NO ES DESLANA, es raspalla per eliminar EXCLUSIVAMENT EL SUBPELO MORT.
 
FURMINATOR: MÉS DESTRUCTIVA encara que el KING COAT per al mantell del SPITZ ALEMANY. Són fulles que no solament danyen el pèl des de l'arrel, També i per un mal ús pot causar importants ferides en la pell de grandària considerable.

Hi ha casos d'atròfia fol·licular que es produeixen perquè han estat deslanados amb cortanudos, rasclets, king coat o amb furminator. Personalment he hagut de tractar gossos amb pèrdua de pèl per aquesta raó
 
Per favor imprimir aquesta foto i tenir-la sempre molt present a l'hora de comprar un raspall o pinta pel vostre Spitz i mostrar-ho també al perruquer que habitualment realitzi el seu manteniment perquè tingui molt en compte el que no pot utilitzar-se en la nostra raça. No tots coneixen els efectes devastadors que suposa una atròfia fol·licular en el spitz.
 
La primavera i estiu són les èpoques més intenses de muda i on més barbaritats es realitzen per desconeixement en els mantells dels nostres Spitzs.
 
INFORMEM I SALVEM EL PÈL DEL SPITZ ALEMANY!
 
Compra segura
 
Ports gratuïts
Per a Espanya península per a comandes superiors a 50€ i a Europa a partir de 150€.
 
Facebook
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...