Com raspallar correctament el pèl del Spitz Alemany

Vídeos de peluquería canina
Maria José Guerrero
Perruquera canina, especialista en la Raça Spitz Alemany (Pomerania, kleinspitz, Mittlespitz, Wolfspitz)

Comparteixo una foto amb tot el que necessita un pomerania i qualsevol spitz sigui el que sigui la seva grandària per a un correcte raspallat de manteniment i d'assecat.
Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Maria José Guerrero
Perruquera canina, especialista en la Raça Spitz Alemany (Pomerania, kleinspitz, Mittlespitz, Wolfspitz)


Comparteixo una foto amb tot el que necessita un pomerania i qualsevol spitz sigui el que sigui la seva grandària per a un correcte raspallat de manteniment i d'assecat, explicant el per què de cadascun:

RASPALL DE TRUGES NATURALS: Pel meu el millor amb diferència, no trenca el pèl, no deixa el pèl arrissat en les orelles i corona, dóna lluentor i elimina completament les particular adherides a tomb. Té una durabilitat extraordinària i no perd les truges.
El raspall metàl·lic amb el temps s'oxida, segons la textura del pèl ho arrenca i no elimina les partícules adherides amb la mateixa profunditat per la separació de les seves pues. En zones sensibles com les orelles, no és agradable per al gos.

CARDA DOBLE FLEXIBLE: Perfecta per a les races de doble capa. Té una cara més suau i una altra més dura. Excel·lent a l'hora de raspallar-los en èpoques de muda. Ajuda a desembolicar de forma agradable per al gos per la seva flexibilitat. Per a nosaltres és molt manejable i còmoda en el seu ús.

PINTA DE PUES MITJANES: Ideal per pomeranias petits i altres grandàries amb moderada capa de pèl. Indispensable en tots els spitzs pel desembolico i extracció de nusos, així com el pentinat de cara i potes.

PINTA DE PUES LLARGUES: Ideal per a gossos de grandària major o per pomeranias amb una capa molt profusa de subpelo. Ideal per pentinar després del raspallat o desembolico. Obre el pèl i ho deixa lliure de nusos ocults. Combinat amb la pinta de pues mitjanes, és el complement perfecte.

Qualsevol altra eina per al raspallat o desembolico del mantell, com a fulles serà inadequat i molt perjudicial.

I tot el podeu adquirir en la nostra tenda online: www.canxiuxiu.es
Compra segura
 
Ports gratuïts
Per a Espanya península per a comandes superiors a 50€ i a Europa a partir de 150€.
 
Facebook
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...
Registrar-se

... ...